top of page
Opening_Winterhaven_EvyvanNispen-08913.jpg

  Zakelijke projecten  

Over zakelijke projecten

Kan het interieur van jouw horecazaak een boost gebruiken? Of ben je op zoek naar een sleutel klaar kantoordesign? Geen zorgen, wij staan voor je klaar om je te helpen bij het realiseren van een projectinrichting die perfect aansluit bij jouw bedrijf en organisatie. Samen zorgen we voor de juiste sfeer en een evenwichtige combinatie van design en functionaliteit. We gaan nauwgezet te werk bij het bepalen van de juiste indeling, kleuren, materialen, meubels en verlichting. Het resultaat is een interieurontwerp dat niet alleen indruk maakt, maar ook een positieve invloed heeft op jouw bedrijf, medewerkers en klanten.

Stap 1:  het intakegesprek

Ik start ieder advies met een intakegesprek op locatie. Vooraf vraag ik je een moodboard te maken en eventuele plattegronden en afmetingen van de ruimte te verzamelen. Tijdens het gesprek nemen we dit door en inventariseer ik aan de hand van een vragenlijst jouw voorkeuren met betrekking tot kleuren, materialen en budget. Na dit gesprek ontvang je van mij per e-mail een offerte op maat.
Interieur advies en styling in Breda.jpg.jpg

Plan een afspraak met ons in! 

Ben je jouw huis of werkplek aan het verbouwen en twijfel je over de beste indeling? Of wil je je slaapkamer een nieuwe look geven, maar wil je er dit keer écht iets bijzonders van maken? We sparren graag met je over frisse en nieuwe ideeën. Voor gerichte interieurvragen kun je kiezen uit een sessie van 1, 2 of 3 uur. Voor grotere projecten adviseren we je om een kennismakingsgesprek in te plannen, zodat we uitgebreid jouw wensen kunnen bespreken en van daaruit een plan kunnen maken.

Tot snel!

bottom of page