top of page

Projectinrichting Breda

Sta je voor de uitdaging om een kantoor te creëren dat niet alleen functioneel is, maar ook een aangename werkomgeving biedt voor je medewerkers, met als doel de productiviteit te stimuleren? Of wil je ervoor zorgen dat het interieur van jouw restaurant of hotel precies de gewenste uitstraling heeft en bijdraagt aan een onvergetelijke ervaring van je gasten? Het inrichten van projecten brengt vaak complexe vraagstukken met zich mee, waarbij niet alleen jouw persoonlijke voorkeur, maar ook die van een diverse groep in overweging genomen moet worden. Hoe pak je dat aan?
 

Geen zorgen daar kan ik je bij helpen! Of je nu een kantoor, restaurant, hotel of een andere ruimte wilt inrichten, samen gaan we aan de slag om de perfecte projectinrichting te realiseren, die naadloos aansluit bij de identiteit van jouw bedrijf of organisatie. Mijn doel is het creëren van een harmonieuze balans tussen design en functionaliteit, waarbij we met zorg de juiste indeling, kleurenpaletten, materialen, meubels en verlichting selecteren.

Het eindresultaat? Een doordacht interieurontwerp dat niet alleen een blijvende indruk achterlaat, maar tevens een positieve invloed uitoefent op jouw bedrijf, medewerkers en klanten. 

Nieuwsgierig geworden? Klik op de knop hieronder voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek. 

Deze bedrijven gingen je voor 

In de afgelopen jaren hebben we voor verschillende bedrijven project inrichting mogen uitvoeren. Waaronder de inrichting voor horeca zaak Winterhaven en evenementenlocatie Oostkust.

Billy Zomerdijk - eigenaar Oostkust

"Het was ontzetten fijn samenwerken! Ze heeft Oostkust Breda prachtig ingericht. Advies gegeven over materiaal en zelfs mee geholpen om het optijd klaar te krijgen! Persoonlijke benadering en snapt goed wat ik wilde met de opdracht. Dankjewel Maaike!"

Kantoor inrichting 

Onze kantoorinrichtingsservices zijn er om jouw werkplek (volledig) te transformeren. We beginnen met een gesprek waarin we een duidelijk beeld schetsen van jouw behoeften. Op basis daarvan creëren wij een op maat gemaakt interieurontwerp dat jouw bedrijfscultuur en functionele eisen weerspiegelt. Hierbij heb jij de keuze: wil je gaan voor een volledig klaar-voor-gebruik kantoor, of geef je er de voorkeur aan bepaalde aspecten zelf aan te pakken?

Als je kiest voor een volledig ingericht kantoor, dan nemen wij de volledige uitvoering voor onze rekening, inclusief de levering en installatie van meubilair. Met andere woorden, we bieden een alles-in-één oplossing voor jouw kantooromgeving. Maar als je bepaalde zaken liever zelf wilt regelen, is dat ook prima! 

Horeca inrichting 

Sta je op het punt om binnenkort een gloednieuw hotel, restaurant, of café te openen? Of is het misschien tijd om je bestaande interieur een welverdiende en frisse make-over te geven? Ook dan ben je bij De Interieurbar aan het juiste adres. We begrijpen als geen ander dat jouw horecagelegenheid niet alleen een fysieke ruimte is, maar ook een verhaal vertelt, een sfeer creëert en een indruk achterlaat. Onze passie is om jouw visie werkelijkheid te maken door middel van een interieur dat niet alleen esthetisch aantrekkelijk is, maar ook functioneel en gastvrij. 

Opening_Winterhaven_EvyvanNispen-07965.jpg

Wat kunnen wij voor je betekenen?

Tuimel je in de war na het vergelijken en uitpluizen van allerlei kleuren, materialen en meubels? Of zie je door de bomen het bos niet en heb je geen idee waar je moet beginnen? Geen stress! Boek een kennismakingsgesprek via de knop hieronder.  Ik kijk ernaar uit om je te helpen!

bottom of page