top of page

Projectinrichting Breda

Sta je voor de uitdaging om een kantoor te creëren dat niet alleen functioneel is, maar ook een aangename werkomgeving biedt voor je medewerkers, met als doel de productiviteit te stimuleren? Of wil je ervoor zorgen dat het interieur van jouw restaurant of hotel precies de gewenste uitstraling heeft en bijdraagt aan een onvergetelijke ervaring van je gasten? Het inrichten van projecten brengt vaak complexe vraagstukken met zich mee, waarbij niet alleen jouw persoonlijke voorkeur, maar ook die van een diverse groep in overweging genomen moet worden. 
 

Bij De Interieurbar begrijpen we deze uitdagingen als geen ander. Of je nu een kantoor, restaurant, hotel of een andere ruimte wilt inrichten, wij zijn jouw antwoord. Samen gaan we aan de slag om de perfecte projectinrichting te realiseren, die naadloos aansluit bij de identiteit van jouw bedrijf of organisatie. Ons doel is het creëren van een harmonieuze balans tussen design en functionaliteit, waarbij we met zorg de juiste indeling, kleurenpaletten, materialen, meubels en verlichting selecteren.

Het eindresultaat? Een doordacht interieurontwerp dat niet alleen een blijvende indruk achterlaat, maar tevens een positieve invloed uitoefent op jouw bedrijf, medewerkers en klanten. Bij De Interieurbar maken we van elk project een unieke en onvergetelijke ervaring voor jou en je ruimte.

Deze bedrijven gingen je voor 

In de afgelopen jaren hebben we voor verschillende bedrijven project inrichting mogen uitvoeren. Waaronder de inrichting voor horeca zaak Winterhaven en evenementenlocatie Oostkust. Benieuwd naar mijn afgeronde projecten? Klik dan hier.

Uit welke onderdelen bestaat projectinrichting?

Het ontwerp is uiteraard volledig afhankelijk van jouw wensen. De volgende onderdelen zijn voorbeelden die kunnen we meenemen en uitwerken in een interieurplan:

REVIEW 

Kantoor inrichting 

Onze kantoorinrichtingsservices zijn er om jouw werkplek volledig te transformeren. We beginnen met een gesprek waarin we een duidelijk beeld schetsen van jouw behoeften. Op basis daarvan creëren wij een op maat gemaakt interieurontwerp dat jouw bedrijfscultuur en functionele eisen weerspiegelt. Hierbij heb jij de keuze: wil je gaan voor een volledig klaar-voor-gebruik kantoor, of geef je er de voorkeur aan bepaalde aspecten zelf aan te pakken?

Als je kiest voor een volledig ingericht kantoor, dan nemen wij de volledige uitvoering voor onze rekening, inclusief de levering en installatie van meubilair. Met andere woorden, we bieden een alles-in-één oplossing voor jouw kantooromgeving. Maar als je bepaalde zaken liever zelf wilt regelen, is dat ook prima! 

Horeca inrichting 

Sta je op het punt om binnenkort een gloednieuw hotel, restaurant, of café te openen? Of is het misschien tijd om je bestaande interieur een welverdiende en frisse make-over te geven? Ook dan ben je bij De Interieurbar aan het juiste adres. We begrijpen als geen ander dat jouw horecagelegenheid niet alleen een fysieke ruimte is, maar ook een verhaal vertelt, een sfeer creëert en een indruk achterlaat. Onze passie is om jouw visie werkelijkheid te maken door middel van een interieur dat niet alleen esthetisch aantrekkelijk is, maar ook functioneel en gastvrij. 

Opening_Winterhaven_EvyvanNispen-07965.jpg

Wat kunnen wij voor je betekenen?

Ben je na het vergelijken en uitzoeken van alle kleuren, materialen of meubels het overzicht kwijt? Of weet je überhaupt niet waar je moet beginnen? Plan via onze website een kennismakingsgesprek in. We horen graag wat je wensen zijn en helpen jou met je interieur ontwerpen. Neem gerust contact met ons op voor meer informatie over onze diensten of werkwijze.

Veelgestelde vragen

Wat is de basis van het interieurontwerp?

De basis van een goed interieurontwerp bestaat uit verschillende onderdelen. Wij werken van groot naar klein. Hiermee bedoelen we dat we eerst kijken naar de meest grote of bepalende elementen uit een interieur. Dit nemen we als uitgangspunt voor de rest van de inrichting. Zo kijken we eerst naar het decor, dit zijn de muren en vloeren. De basis van iedere ruimte. Daarnaast bekijken we ook de onderdelen die je graag meeneemt naar jouw nieuwe interieur. Dit kan de vloer zijn of misschien wel meubels of verlichting die je graag wilt behouden. Vervolgens pakken we de materialen en kleuren erbij. Dit betreft diverse soorten, denk aan verfkleuren met verschillende structuren of behang. Pas als deze onderdelen zeker zijn, gaan we door met het vinden van bijpassende meubels. 

We kunnen je ook helpen bij het kiezen van geschikte raambekleding en stellen eventueel zelfs een compleet verlichtingsplan op. Als laatste bepalen we de accessoires die nog meer sfeer toevoegen.

Wat kost projectinrichting?

De kosten voor het inrichten van jouw project hangen af van wat jij precies wilt, de omvang van de ruimte en hoeveel werk je uit handen wilt geven. Zodra we jouw ideeën hebben doorgenomen tijdens ons kennismakingsgesprek, krijg je van ons een helder overzicht van de kosten.

Waarom kiezen voor een interieurontwerp voor een kantoor, restaurant, winkel, etc?

Denk eens aan het laatste restaurant dat je hebt bezocht. Welke indruk heeft het interieur op je gemaakt? En als je eerlijk bent, in hoeverre heeft dit je perceptie van de restaurantkwaliteit beïnvloed? 

 

Het laten maken van een interieurontwerp voor jouw projectinrichting is essentieel, om één belangrijke reden: de sfeer en functionaliteit van jouw zakelijke ruimte hebben een directe invloed op de ervaring van je bezoekers en medewerkers. Een onjuiste indeling, verkeerde meubels, verlichting of accessoires kunnen een negatieve impact hebben. 

Wanneer wij een interieurontwerp voor jouw project creëren, verzekeren we dat het interieur nauwkeurig aansluit op jouw visie en behoeften. Samen werken we aan het creëren van een ruimte waar zowel je gasten als medewerkers zich welkom en comfortabel voelen. Het doel is om een omgeving te scheppen die de productiviteit en tevredenheid bevordert, of het nu gaat om een kantoor, restaurant of een andere zakelijke locatie.

Werk je ook met duurzame producten?

Ja, het zeker mogelijk om een duurzaam interieurontwerp te laten maken. Bij het ontwerpen en realiseren van een duurzaam interieur, maken we verantwoorde keuzes. Keuzes met betrekking tot de materialen, producten en afwerking, maar ook de manier waarop iets gemaakt wordt. We gaan graag voor je op zoek naar duurzame alternatieven. Zoals bijvoorbeeld duurzame stoelen en tafels. Hiermee zorgen we ervoor dat we een duurzaam interieurontwerp realiseren. Een interieurontwerp met oog voor duurzaamheid laten maken? Informeer zeker naar de mogelijkheden!

bottom of page