top of page

Interieurontwerp

Als je je interieur wil veranderen of gaat verbouwen is het voor veel mensen lastig om voorstellen hoe het eindresultaat eruit komt te zien. Past de nieuwe de kleur op de wand wel bij mijn meubels? Als ik mijn woning anders indeel, benut ik dan de ruimte wel optimaal? Welke combinaties moet ik maken om de gewenste stijl of sfeer uit te stralen?

 

In een interieurontwerp op maat vertalen we jouw wensen naar een duidelijk en overzichtelijk plan, opgesteld samen met jou. Hierin verwerken we alle, door jou gewenste, onderdelen die je helpen om een sfeervol en stijlvol interieur te creëren.

Een te gek interieurontwerp in Breda

Bij De Interieurbar werken we niet voor onze klanten, maar mét onze klanten. Samen met jou gaan we aan de slag om al je eisen, wensen en voorkeuren te bundelen in een interieurontwerp dat past bij jou, je woning en je levensstijl. We willen dat je enthousiast wordt van de keuzes die je maakt en begeleiden je gedurende de adviessessie. Interieurontwerp in Breda doen we samen. Of je nu een zeer uitgebreid verzoek hebt, zoals het herinrichten van een ruimte, of een eenvoudigere vraag; we voorzien je graag van onafhankelijk en persoonlijk advies tijdens onze sessie.

Onderdelen van een interieurplan

Het ontwerp is uiteraard volledig afhankelijk van jouw wensen. De volgende onderdelen zijn voorbeelden die kunnen we meenemen en uitwerken in een interieurplan:

De eerste stap naar jouw droomhuis

Het is ons doel om jou te adviseren en begeleiden in het succesvol inrichten van je droomhuis. Het maken van een goed interieurontwerp is de eerste stap, de basis. Door een uitgebreid interieurplan op te stellen, voorkom je miskopen en daarnaast scheelt het een hoop energie en tijd. Tijdens een adviessessie bij ons op kantoor in Breda nemen we alle elementen die voor jou van toepassing zijn door. Het maakt hierbij dus niet uit hoe groot of klein het project is. De duur (1, 2 of 3 uur) en inhoud van het gesprek stemmen we volledig af op jouw wensen. Samen gaan we aan de slag om jouw droominterieur vorm te geven.

Samen het interieur ontwerpen waar jij gelukkig van wordt

Van landelijk tot modern en alles er tussenin: we helpen je graag met je interieur ontwerpen. Samen visualiseren we het totaalplaatje van je nieuwe interieur. Kleuren, materialen, raamdecoratie, meubels, accessoires of de indeling: alles waar jij tegen aanloopt bespreken we. Dit kunnen we doen bij ons op locatie of bij jou thuis. Jij bepaalt.

Voel je thuis in je eigen huis

We vinden het belangrijk dat je jezelf herkend in je je interieur. Een huis dat jouw smaak en persoonlijkheid ademt. Daarom vinden we goed overleggen en samenwerken belangrijk. Jij weet tenslotte het beste wat wel of niet werkt voor jou en je gezin, welke indeling goed voelt en de kleuren die je het allermooiste vindt.

Geen kant-en-klare interieurplannen, maar persoonlijke en op maat gemaakte ontwerpen. We halen je misschien uit je comfortzone. Maar dit doen we met maar één doel: een ontwerp maken die écht voelt als thuis.

Interieurontwerp laten maken.jpg

Wat kunnen wij voor je betekenen?

Ben je na het vergelijken en uitzoeken van alle kleuren, materialen of meubels het overzicht kwijt? Of weet je überhaupt niet waar je moet beginnen? Plan via onze website een sessie bij De Interieurbar in en stel ons al je vragen. We horen graag wat je wensen zijn en helpen jou met je interieur ontwerpen. Neem gerust contact met ons op voor meer informatie over onze diensten of werkwijze.

Veelgestelde vragen

Wat is de basis van het interieurontwerp?

De basis van een goed interieurontwerp bestaat uit verschillende onderdelen. Wij werken van groot naar klein. Hiermee bedoelen we dat we eerst kijken naar de meest grote of bepalende elementen uit een interieur. Dit nemen we als uitgangspunt voor de rest van de inrichting. Zo kijken we eerst naar het decor, dit zijn de muren en vloeren. De basis van iedere ruimte. Daarnaast bekijken we ook de onderdelen die je graag meeneemt naar jouw nieuwe interieur. Dit kan de vloer zijn, de keuken of misschien wel meubels of verlichting die je graag wilt behouden. Vervolgens pakken we de materialen en kleuren erbij. Dit betreft diverse soorten, denk aan verfkleuren met verschillende structuren of behang. Pas als deze onderdelen zeker zijn, gaan we door met het vinden van bijpassende meubels. Ook hier werken we van groot naar klein. Groot meubilair als een bank, eettafel en stoelen zijn heel bepalend voor de sfeer. Daarna komen kleinere meubels aan bod.

We kunnen je ook helpen bij het kiezen van geschikte raambekleding en stellen eventueel zelfs een compleet verlichtingsplan op. Als laatste bepalen we de accessoires die nog meer sfeer toevoegen.

Wat kost een interieurontwerp?

Afhankelijk van de wensen die we verwerken in een persoonlijk interieurontwerp, wordt een tijdsinschatting gemaakt. We maken onderscheid tussen een duur van 1, 2 of 3 uur en hier zijn uiteraard verschillende kosten aan verbonden. Bij een sessie van 3 uur ga jij naar huis met een compleet interieurontwerp van jouw woonkamer waarmee je direct aan de slag kunt. Dit totaalpakket kost €550,- en is geschikt als je een complete kamer een upgrade wilt geven of als je een nieuwe woning hebt gekocht en een duidelijk plan wilt hebben voor je woonkamer. Je ontvangt van ons een samenvatting met daarin alles wat we besproken hebben, inclusief de gekozen kleur en materiaalstalen. Zo kan je alle besproken informatie thuis nog eens nalezen en gelijk aan de slag gaan!

Waarom kiezen voor een interieurontwerp voor een huis?

De belangrijkste reden waarom je een interieurontwerp voor een huis wilt laten maken, is omdat je woning de plek is waar je je op je gemak moet voelen. De verkeerde indeling, meubels, verlichting of accessoires hebben het tegenovergestelde effect. Als we een binnenhuis ontwerp voor je maken dan zorgen we ervoor dat het interieur een perfecte afspiegeling is van je smaak en wensen. Samen creëren we een plek waar je samen met je partner of gezin helemaal tot rust komt en je goed voelt.

Is het mogelijk een duurzaam interieurontwerp te laten maken?

Ja, het zeker mogelijk om een duurzaam interieurontwerp te laten maken. Bij het ontwerpen en realiseren van een duurzaam interieur, maken we verantwoorde keuzes. Keuzes met betrekking tot de materialen, producten en afwerking, maar ook de manier waarop iets gemaakt wordt. We gaan graag voor je op zoek naar duurzame alternatieven. Zoals bijvoorbeeld duurzame stoelen en tafels. Hiermee zorgen we ervoor dat we een duurzaam interieurontwerp realiseren. Een interieurontwerp met oog voor duurzaamheid laten maken? Informeer zeker naar de mogelijkheden!

bottom of page