Interieurstyling

Ontbreekt er in je woning net dat beetje sfeer of persoonlijkheid? Heb je een leeg hoekje in de woning en weet je maar niet hoe je deze het beste kunt aankleden? Of lukt het maar niet om bijpassende accessoires te vinden? Bij De Interieurbar stel je al je interieurvragen en wij zoeken samen met jou naar de perfecte oplossing.

 

Naast onafhankelijk en persoonlijk advies kun je bij ons ook terecht voor interieurstyling. Jouw huis hoort als een thuis te voelen; warm, knus en gezellig. Daar kunnen wij jou bij helpen.

Laat je interieur stylen door de interieurstylist van Breda

Het inrichten van een woning is veel meer dan alleen de juiste meubels kiezen. Het is een kunst om al je interieuritems met elkaar te combineren en te zorgen voor eenheid. Je huis moet immers een warme, sfeervolle plek zijn. Eén waar je graag voor thuiskomt én waar je je thuis voelt. Een sfeervol interieur draagt hier zeker aan bij.

 

Als professionele interieurstylist in Breda hebben we ruime ervaring in het (her)inrichten en afstylen van vele soorten woningen. Van vloer tot plafond, al je vragen kun je aan ons stellen. Samen met jou gaan we aan onze bar zitten om al je wensen te bespreken. Aan deze bar zijn de mooiste creaties ontstaan.

Interieurstyling door de Interieurbar.jpg

Creëer een totaalplaatje dat klopt

Bij interieurstyling draait het voornamelijk om het totaalplaatje kloppend maken. De puntjes op de ‘i’ zetten. Hoewel het juist om de kleine dingen draait, hebben al deze kleine dingen bij elkaar opgeteld best wat invloed op je interieur en de sfeer. Niet heel onbelangrijk, dus. Als interieurstylist hebben we oog voor detail en weten we precies welke objecten of decoraties jouw interieur naar een hoger niveau tillen.

Huur De Interieurbar in als jouw interieurstylist.jpg

Wij helpen tunnelvisie te doorbreken

Boek je bij ons een sessie of huur je ons als stylist in? Dan geven we je altijd persoonlijk en onafhankelijk advies op maat. Tijdens zo’n sessie brengen we de wensen in kaart die je wilt realiseren in de ruimte(s). Om een goed beeld te krijgen van de ruimte die we gaan ontwerpen is het handig dat je zo veel mogelijk informatie over de ruimte mee neemt. Denk hierbij aan afmetingen, plattegronden, foto’s of zelfs video’s van de ruimte.

 

Daarnaast zien we graag een moodboard of afbeeldingen waar jij blij van wordt, waardoor we een goed beeld krijgen van jouw droominterieur en waar we inspiratie uit halen voor het ontwerp. Aan ons de taak om jou te laten zien welke mogelijkheden er zijn, afgestemd op jouw persoonlijke eisen, wensen en smaak. We denken met je mee en helpen je tussenvisie te doorbreken en out of the box te denken.

Wat is interieurstyling precies?

Als interieurstylist zijn wij veelal bezig met het creëren van sfeervolle inrichtingen van woningen. Binnen dit vakgebied zijn er echter nog veel meer specialisaties. Zo is het ook mogelijk om kantoren, winkels of andere soorten ruimtes in te richten. Wij focussen ons echter op woningen. We geven advies over kleurgebruik, type en stijl van meubels, materiaalgebruik en verlichting.

 

Ook het toevoegen van accessoires, zoals het vinden van een mooie pot voor planten, een stijlvolle lamp of andere kleine decoraties behoren allemaal tot interieurstyling. In tegenstelling tot een interieurarchitect, houden wij ons niet bezig met de bouwtechnische aspecten van het binnenwerk.

Wat kost interieurstyling?

De kosten van een interieurstylist zijn afhankelijk van de benodigde tijd die nodig is om jou te helpen met het adviseren in het afstylen van je huis. Wij maken gebruik van drie verschillende sessies; van 1, 2 of 3 uur. Vaak kunnen we in één of twee uur al heel ver komen. Een uur advies kost €175,-. In deze tijd beantwoorden we al je interieurvragen, ook met betrekking tot bijvoorbeeld de styling. Een 3 uur durend advies kost €495,-. Tijdens deze sessie maken we een compleet interieurplan, waar je direct mee aan de slag kunt.

 

Na afloop van iedere sessie ontvang je van ons per email een samenvatting. Zo kun je op je gemak alle details van het gesprek nog eens doornemen en zelf aan de slag met het afwerken van je interieur.

Meer informatie? Neem contact op!

Wil je al jouw interieurvragen beantwoord hebben? Of heb je een duwtje in de goede richting nodig?

Maak online een afspraak voor een sessie bij ons aan de bar.

Heb je vragen over onze diensten of werkwijze? Neem dan vrijblijvend contact op. We hopen je snel te zien!