top of page
maatregelen aanvullende informatie

Over ons

 

Ben je nieuwsgierig geworden naar het gezicht achter De Interieurbar?

Ik stel me graag aan je voor

TTR-Interieurbar-1_4-042.jpg

Maaike

Maaike is geboren in Rotterdam en voor de liefde naar Breda verhuisd. Na een carrière in de zorg heeft ze besloten haar grote passie achterna te gaan in het ontwerpen van interieurs. Zij startte de opleiding professioneel interieurontwerpen aan de Interieuracademie in Utrecht.

Maaike heeft een eigen interieurontwerpbureau genaamd KIET interieur, waar ze interieurs ontwerpt voor de particuliere en zakelijke markt. ‘Door mijn achtergrond in de zorg voel ik goed aan waar iemand behoefte aan heeft, wat bij het ontwerpen van een interieur ontzettend helpend kan zijn’. Ik sta bekend om mijn sfeervolle ontwerpen, verassende combinaties en liefde voor vintage.

Naast de projecten die ze uitvoert voor KIET, merkte ze tijdens projecten en gesprekken met vrienden dat korte adviezen voor anderen een wereld van verschil kunnen maken. Veel mensen hebben behoefte aan bevestiging of een duwtje in de juiste richting, niet iedereen heeft behoefte aan een compleet interieuradvies.

'De Interieurbar is een nieuw en uniek concept, die het mogelijk maakt laagdrempelig en onafhankelijk interieuradvies te krijgen. De klant komt binnen met gerichte vragen, waardoor het advies korter duurt. De afwisseling tussen projecten en korte adviezen voelt heel fijn en houd me scherp.’ 

- Vacature -

Momenteel hebben wij geen openstaande vacature.
Zodra er een vacature online komt delen wij dit op onze Social Media accounts!

bottom of page