maatregelen aanvullende informatie

Ons team

 

Ben je nieuwsgierig geworden naar de gezichten achter De Interieurbar?

We stellen ons graag aan je voor

TTR-Interieurbar-1_4-042.jpg

Maaike

Maaike is geboren in Rotterdam en voor de liefde naar Breda verhuisd. Na een carrière in de zorg heeft ze besloten haar grote passie achterna te gaan in het ontwerpen van interieurs. Zij startte de opleiding professioneel interieurontwerpen aan de Interieuracademie in Utrecht.

 

Maaike heeft een eigen interieurontwerpbureau genaamd KIET interieur.  Naast de projecten die ze uitvoert voor KIET, jeuken haar handen om aan de slag te gaan bij De Interieurbar. ‘Door mijn achtergrond in de zorg voel ik goed aan waar iemand behoefte aan heeft, wat bij het ontwerpen van een interieur ontzettend helpend kan zijn. Ik merkte tijdens projecten en gesprekken met vrienden dat mijn advies of sparmoment een grote inspiratiebron kan zijn voor anderen. Veel mensen hebben behoefte aan bevestiging of een duwtje in de juiste richting, niet iedereen heeft behoefte aan een compleet interieuradvies.

 

De interieurbar is een uniek concept waarbij je laagdrempelig en onafhankelijk advies kan krijgen. De klant komt binnen met gerichte vragen, waardoor het advies korter duurt. De afwisseling tussen projecten en korte adviezen voelt heel fijn en houd me scherp.’ 

TTR-Interieurbar-1_4-050.jpg

Laura

Laura is geboren en getogen in Duiven en is in 2004 voor haar studie naar het mooie Breda gekomen. Daar is zij verliefd geworden op de stad en heeft ze haar grote liefde gevonden waar zij inmiddels een mooi gezin mee heeft.

 

Na een carrière bij de Rabobank besloot ze haar passie te volgen en is ze, na het volgen van een interieuropleiding, gestart met haar eigen Interieurontwerpbureau Studio Flame . Sinds 2016 ontwerpt ze vol passie en plezier interieurs voor particulieren en vergoot zij daarmee het woongeluk van haar opdrachtgevers. Van grote interieurprojecten tot korte adviezen bij mensen thuis. Een kloppend interieur, dat op het lijf van de bewoner geschreven is, zou volgens Laura voor iedereen toegankelijk moeten zijn en vanuit die gedachte is De Interieurbar ontstaan.

´Een interieur is voor mij een middel om je gevoel van geluk te vergroten. Niets is fijner dan een huis wat een verlengde is van jouw persoonlijkheid en waar je optimaal kunt genieten. 

Met een luisterend oor en een groot inlevingsvermogen vertaal ik jouw wensen en behoeften en creëren we samen een interieur dat bij jou past. Jij staat centraal in jouw interieur in plaats van die dure design stoel.´

- Vacature -

Momenteel hebben wij geen openstaande vacature.
Zodra er een vacature online komt delen wij dit op onze Social Media accounts!