top of page

Over mij

 

Ben je nieuwsgierig geworden naar het gezicht achter De Interieurbar?

Ik stel me graag aan je voor

Brandingshoot_Interieurbar_EvN-50.jpg

Maaike

Ik ben geboren in Rotterdam en voor de liefde naar Breda verhuisd. Na een carrière in de zorg heb ik besloten mijn grote passie achterna te gaan: Het ontwerpen van interieurs.
 
Een aantal jaar geleden startte ik mijn eigen interieurontwerpbureau genaamd KIET interieur, waar ik interieurs ging ontwerpen voor zowel de particuliere als de zakelijke markt. Door mijn achtergrond in de zorg voel ik goed aan waar iemand behoefte aan heeft, bij het ontwerpen van een interieur is dit enorm helpend. Hoewel voor mij het belangrijkste is dat mijn klant zich herkent in de ontwerpen heb ik een herkenbare handtekening. Ik sta bekend om mijn sfeervolle ontwerpen, verrassende combinaties en liefde voor vintage.

Na een tijd complete interieurplannen te hebben gemaakt merkte ik dat enkel het geven van tips en tricks ook al een heel verschil kan maken voor een klant. Ik kwam erachter dat niet iedereen behoefte heeft aan een compleet interieuradvies, maar sommigen alleen behoefte hebben aan een out-of-the-box-idee, bevestiging of een duwtje in de juiste richting. Hiermee ontstond het idee ‘De Interieurbar’ te starten.

De Interieurbar is een nieuw en uniek concept, die het mogelijk maakt laagdrempelig en vooral onafhankelijk interieuradvies te krijgen. De klant komt binnen met gerichte vragen, waardoor het advies korter duurt. Het interieuradvies is hierdoor minder kostbaar, dit biedt klanten met een kleiner budget de mogelijkheid interieuradvies te vragen. De afwisseling tussen projecten en korte adviezen voelt heel fijn en houd me scherp.

Inmiddels zijn KIET interieur & De Interieurbar samengevoegd onder De Interieurbar. Daarnaast heb ik in februari 2023 een prachtige locatie geopend in het centrum van Breda, waar ik naast interieuradvies ook unieke woonaccessoires verkoop.
Hier kunnen klanten voor ál hun interieurvragen terecht. Of je nu even wilt sparren of een compleet interieurplan gerealiseerd wilt hebben, bij mij ben je aan het juiste adres!

- Vacature -

Momenteel hebben wij geen openstaande vacature.
Zodra er een vacature online komt delen wij dit op onze Social Media accounts!

bottom of page