top of page
Brandingshoot_Interieurbar_EvN-7.jpg

      Interieuradviessessies (1, 2 of 3 uur)    

Over de interieuradviessessies 

Heb je geen behoefte aan een compleet interieuradvies, maar kun je wel wat sturing gebruiken? Dan zijn onze interieuradvies-sessies precies wat je zoekt! Tijdens een sessie kan je al jouw vragen stellen aan een professionele interieurontwerper. Met mijn expertise en jouw smaak & stijl maken we een plan voor jouw nieuwe interieur.

Herken jij jezelf in een (of meerdere) van deze stellingen? 

Dan is een interieuradvies sessie precies wat jij zoekt!

- Ik heb een nieuwe woning gekocht en weet niet wat de optimale indeling is. - Ik heb moeite met het kiezen van kleuren en materialen die bij mijn interieurstijl passen. - De basis van mijn interieur is goed, maar toch klopt het niet helemaal of ik vind het te basic. - Ik heb een nieuw meubel gekocht, maar nu is er geen balans meer in mijn interieur. - Ik wil graag mijn interieur veranderen, maar door de vele mogelijkheden zie ik door de bomen het bos niet meer. - Ik heb geen (duidelijk) idee wat mijn woonstijl is. - Ik heb geen (duidelijk) idee welke meubels en/of accessoires in mijn huis/ruimte passen. - Ik heb hulp nodig met het maken van een verlichtingsplan (of het bepalen van de lichtpunten bij een nieuwbouwwoning). - Ik wil graag tips en tricks met betrekking tot de styling. - Ik vind het lastig om de juiste raambekleding te vinden.

Tarieven

Thetreasureroom-Interieurbar-030.jpg

Gedurende één uur kun jij al je interieurvragen aan ons stellen.

Moodboard maken.jpg

In twee uur tillen we jouw interieur naar het volgende niveau!

Thetreasureroom-Interieurbar-092.jpg

Tijdens deze drie uur durende adviessessie geven we jouw interieur een boost.

Interieur advies en stylist Breda.jpg

Stel twee uur lang al je interieurvragen in het comfort van je eigen huis. * Prijs geldig binnen 10 km van Breda

*Het verschil in de adviessessies zit hem in de tijd die je hebt om al je vragen te stellen. Over het algemeen kunnen we in een adviessessie van 3 uur een complete woonkamer inrichten. Twijfel je welke sessie je nodig hebt, neem dan vooral contact met ons op.

** Advies is mogelijk op zaterdag, hiervoor wordt 15% extra in rekening gebracht. 

Stap 1:  afspraak maken

Via de agenda op onze website plan jij de sessie in op het door jou gewenste moment. Hiervan ontvang je een afspraakbevestiging
Brandingshoot_Interieurbar_EvN-42.jpg

Plan een afspraak met ons in! 

Ben je jouw huis of werkplek aan het verbouwen en twijfel je over de beste indeling? Of wil je je slaapkamer een nieuwe look geven, maar wil je er dit keer écht iets bijzonders van maken? We sparren graag met je over frisse en nieuwe ideeën. Voor gerichte interieurvragen kun je kiezen uit een sessie van 1, 2 of 3 uur. Voor grotere projecten adviseren we je om een kennismakingsgesprek in te plannen, zodat we uitgebreid jouw wensen kunnen bespreken en van daaruit een plan kunnen maken.

Tot snel!

bottom of page