top of page

Breng de zomer in huis


De zomer is officieel begonnen en we willen allemaal genieten van het levendige gevoel dat dit seizoen met zich meebrengt. Hoewel je misschien niet elke dag naar

het strand kunt gaan of kunt ontspannen in de zon, kun je toch de zomer in huis halen door je interieur hierop aan te passen. In deze blog deel ik een aantal tips om een zomerse sfeer te creëren in je huis.


Spelen met kleur in je interieur

1.Speel met kleuren

Het gebruik van vrolijke levendige kleuren is een goede manier om de zomer in huis te halen. Denk aan tinten zoals geel, oranje, turquoise en koraal roze. Je kunt deze kleuren gebruiken door middel van accessoires zoals kussens, vazen en kunstwerken. Durf te experimenteren en verschillende kleurtjes te combineren.


2.Natuurlijke elementen

Breng de natuur naar binnen voor een frisse en levendige uitstraling. Zo kan bijvoorbeeld een mooi, kleurrijk boeket in een toffe vaas een echte eyecatcher zijn op tafel. Houten meubels en/of accessoires creëren een warme en organische sfeer.Luchtige stoffen voor een zomers interieur

3.Licht en luchtig

Zomerse interieurs worden gekenmerkt door een lichte en luchtige uitstraling. De zon schijnt volop en het voordeel hiervan is dat je veel natuurlijklichtinval hebt in je interieur. Hiernaast kun je gebruik maken van lichte stoffen zoals linnen of katoen voor je bankhoezen of kussens. Ook lichte vloerkleden fleuren de ruimte op. Deze eenvoudige veranderingen creëren een gevoel van ruimte en licht.


4.Zomerse geuren

Geuren hebben een sterke invloed op onze gemoedstoestand. Geurkaarsen of geurstokjes met een frisse en fruitige aroma’s zoals citrus, lavendel of tropische bloemen creëren een zomerse sfeer in huis.


5.Tuin of balkon

Ook je tuin of balkon kun je zomerproof maken. Door middel van een tof buitenkleed, kleurrijke kussens en gezellige kaarsen. Ook sfeerverlichting is een aanrader zodat je ’s avonds een gezellige sfeer creëert en tot laat gezellig kunt borrelen.

Met deze eenvoudige aanpassingen kun je de zomerse sferen in je interieur brengen. Door te spelen met kleuren, natuurlijke elementen, licht, geuren en decoraties kun je een zomerse oase creëren waar je (het hele jaar door) van kunt genieten. Dus, laat de zomer beginnen en geniet van de vrolijke en gezellige vibes die dit seizoen met zicht meebrengt.
38 weergaven0 opmerkingen

Comentários


bottom of page