top of page

Originele interieurcadeau's om te geven en te krijgen


Hebben je vrienden een nieuw huis gekocht? Ben je op zoek naar een tof verjaardagscadeau of wil je een presentje mee nemen naar een housewarming? Maar wil je niet wéér met een plant of bos bloemen aankomen? Lees dan snel verder! Ik zet wat originele cadeau’s voor je interieur op een rijtje. En ohja.. ook leuk om op je eigen verlanglijstje te zetten!

Cadeau's kopen in Breda.

Vaasje met bloem(en)

Een van mijn favoriete cadeau’s om te geven is een vaasje met één of meerdere bloemen. Hierbij vind ik het leukste om een kleiner, bijzonder vaasje uit te kiezen die niet veel bloemen meer nodig heeft. Zo blijft dit voor jou betaalbaar, maar nog veel belangrijker: voor de ontvanger heel laagdrempelig om te vullen. Als je een vaasje hebt staan die maar een paar bloemen nodig heeft neem je deze veel sneller ‘even’ mee van de markt of uit de supermarkt. Zo heb je keer op keer voor een paar euro een gezellige eyecatcher in je huis.


Kandelaar met kaars

Ik probeer altijd cadeau’s te geven die al ‘compleet’ zijn. Ik wil namelijk niet iemand een plezier doen en tegelijkertijd opzadelen met een nieuwe missie. Zo koop ik nooit een losse kandelaar of losse kaars als presentje. Kijk bij het uitkiezen van een kandelaar naar de kleuren en materialen die al voorkomen in het huis van de ontvanger. Zo voorkom je dat je een cadeau koopt die niet past in het interieur.


Woonaccessoires in Breda

Geurkaars in een mooie pot

Ik ben gek op geurkaarsen! En al helemaal als ze ook nog in een mooi potje verpakt zijn. Er zijn veel exemplaren te koop met verschillende looks en prijsklassen. Mijn ultieme favorieten zijn de geurkaarsen van HkLiving. Deze ruiken heerlijk en gaan ook nog eens heel lang mee. Voor mij is het echt een geluksmomentje als ik deze aansteek.

Sierkussen

Een bank zonder kussens is als taart zonder slagroom. Vaak kiest men bij de aankoop van een bank voor de ‘veilige’ optie, omdat het een grote uitgave is en je hem niet snel zat wil worden. Sierkussens bieden hier de perfecte uitkomst. Met een mix van sierkussens kan je een hele eigen stijl toevoegen aan je bank. Kijk welke kleuren en materialen iemand al in huis heeft en sluit hier je cadeau op aan. Kijk hierbij ook naar de verschillende groottes van een sierkussen, een mix van verschillende afmetingen staat vaak mooier dan veel dezelfde groottes.


Tafellamp

Heb je een groter budget? Of geef je een cadeau met meerdere personen? Dan kan een tafellamp een leuk cadeau zijn! Bijna iedereen heeft te weinig (sfeer)verlichtingspunten in huis en als je vaker bij iemand thuiskomt weet jij vast wel welk hoekje wat extra verlichting kan gebruiken. Kies een tafellamp uit op de plek waar deze moet komen te staan. Afhankelijk van de plek kies je namelijk de grootte van de lamp en het soort licht.


Ik hoop dat je met deze tips de ‘sleur-cadeau’s’ kan doorbreken en je iemand heel erg blij gaat maken met een origineel én persoonlijk cadeau. Mocht het je nog ontgaan zijn: Bij De Interieurbar verkopen we tegenwoordig ook woonaccessoires. Vind jij het nog lastig om een cadeau uit te zoeken wat goed bij iemands interieur past? Kom dan bij ons langs, dan kijken we met je mee.


Klik hier voor onze openingstijden of hier voor het inplannen van een winkelbezoek op afspraak.


Interieuradvies en woonaccessoires


89 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven

Comments


bottom of page