top of page
Valkenierslaan 125, Interieurbar-47.jpg

     Compleet interieurontwerp    

Over complete interieurontwerpen

Naast onze adviessessies is het ook mogelijk om te kiezen voor een uitgebreid of compleet interieurplan. Dit traject duurt tussen de 4 en 7 weken, afhankelijk van jouw persoonlijke wensen. 

Een compleet interieuradvies bestaat uit:

  • 3 persoonlijke afspraken: intakegesprek, tussentijdse evaluatie en eindpresentatie

  • Moodboard en materialenbord

  • 2D-indelingsplan

  • Kleur- en materialenadvies

  • Meubeladvies

  • Stylingadvies

  • Verlichtingsplan

Bij de eindpresentatie wordt het interieurplan, samen met de bijbehorende kleur- en materiaalstalen gepresenteerd.

Na de presentatie ontvang je het interieurplan en bijbehorende shoppinglist digitaal. De prijs is afhankelijk van jouw wensen.

 

*De prijs voor een compleet interieurontwerp van een woonkamer begint vanaf €1900,-. A.d.h.v. een intakegesprek stellen we graag een offerte op maat voor je op.

Stap 1:  het intakegesprek

Ik start ieder advies met een intakegesprek op locatie. Vooraf vraag ik je een moodboard te maken en plattegronden met afmetingen van de ruimte te verzamelen. Tijdens het gesprek  inventariseer ik jouw wensen voor je nieuwe interieur. Na dit gesprek ontvang je van mij een offerte op maat.
Interieur advies en styling in Breda.jpg.jpg

Plan een afspraak met ons in! 

Ben je jouw huis of werkplek aan het verbouwen en twijfel je over de beste indeling? Of wil je je slaapkamer een nieuwe look geven, maar wil je er dit keer écht iets bijzonders van maken? We sparren graag met je over frisse en nieuwe ideeën. Voor gerichte interieurvragen kun je kiezen uit een sessie van 1, 2 of 3 uur. Voor grotere projecten adviseren we je om een kennismakingsgesprek in te plannen, zodat we uitgebreid jouw wensen kunnen bespreken en van daaruit een plan kunnen maken.

Tot snel!

bottom of page