top of page

Creëer een bijzonder kerstinterieur


Sfeerverlichting kerst interieur

Sinterklaas heeft het land weer verlaten, wat betekent dat kerst voor de deur staat! Ondanks de kou is de kerstperiode de warmste en gezelligste tijd van het jaar. Dit gevoel wil je natuurlijk terugzien in je interieur. Hoe je een bijzonder kerstinterieur creëert lees je hier:


Sfeerlicht

Niks brengt je meer in een kerststemming dan

het toevoegen van extra veel sfeerverlichting. Hierbij denk je waarschijnlijk meteen aan gedimde lampen en de lichtjes in de kerstboom, maar denk ook zeker aan kaarsen! Het bewegende licht van verschillende kaarsen zorgt gegarandeerd voor een kerstgevoel.


Accessoires

Kies een mooie mix van winterse accessoires. Wat we in de rest van het jaar al snel wat kitscherig vinden krijgt rond de kerst juist een prominente plek. Kies voor een kerstsfeer met glazen kandelaren, goudkleurige accessoires en spiegelende schalen. Glimmende accessoires reflecteren de sfeerverlichting, wat zorgt voor extra gezelligheid.


Kerstdecoratie

kerstinterieur tips warm interieur

Ben jij gek op kerst en is jouw interieur niet compleet zonder kerststerren en ornamenten?

Zorg ervoor dat je een aantal grotere pronkstukken neerzet in plaats van veel verschillende kleine items, dat zorgt voor meer rust in je interieur.

Ben je bang dat het te druk wordt? Zorg er dan voor dat je kerstdecoratie uitkiest die past binnen het kleuren & materialenpallet wat al in jouw woonkamer aanwezig is.

De eettafel

Waar je je kersthart helemaal kan ophalen is aan de eettafel. Of het nu is tijdens het kerstdiner, een kerstbrunch of een weekend met het gezin in de aanloop ernaartoe. Iedereen wordt vrolijk van een mooi gedekte tafel vol lekkernijen. Kies een rustig tafelkleed als basis en voeg hier bijzondere lopers aan toe. Mix & match verschillende soorten servies met elkaar en werk hierin in laagjes voor een hotel chique uitstraling. Tot slot versier je de eettafel met kerstaccessoires. Denk hierbij aan sfeervolle kaarsen, glinsterende kerstslingers en sneeuwvlokken confetti.


Kerstcadeau inspiratie nodig?

Ken jij iemand die maar geen genoeg krijgt van deze interieurtips en inspiratie? Of iemand die wel wat interieurtips kan gebruiken? Maar deze feestdagen iemand blij met een cadeaubon van De Interieurbar. Deze zijn in te leveren bij elke interieuradvies-sessie.

Bestellen kan door een berichtje te sturen.


35 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven
bottom of page