top of page

Project inrichting voor Oostkust

Oostkust is een unieke evenementenlocatie in Breda.

Het interieur onderscheidt zich doordat Oosterse sferen zijn gecombineerd met Street-Art. In het interieur voeren de warme terracotta-kleuren de boventoon, deze hebben we aangevuld met mysterieuze, donkere kleuren. We zien verschillende vormen en tekens terug op de wanden die de fantasie de vrije loop laten en nieuwsgierig maken naar de boodschap. Groen mag hier niet ontbreken, een ware boom breekt de hoogte tussen de verschillende verdiepingsvloeren. De sfeervolle aankleding is zowel onderscheidend als toegankelijk, wat het mogelijk maakt verschillende soorten evenementen te faciliteren. Van bedrijfsfeest tot aan duistere rave ben je bij Oostkust op de goede plek.

 

De Interieurbar heeft voor Oostkust het interieur van de binnenlocatie ontworpen. Naast het ontwerp heeft Maaike ook de projectbegeleiding van het interieur gedaan in samenwerking met de werknemers. De muurschilderingen zijn door Maaike met de hand beschilderd.

Het was ontzetten fijn samenwerken! Ze heeft Oostkust Breda prachtig ingericht. Advies gegeven over materiaal en zelfs mee geholpen om het optijd klaar te krijgen! Persoonlijke benadering en snapt goed wat ik wilde met de opdracht. Dankjewel Maaike!Het was ontzetten fijn samenwerken! Ze heeft Oostkust Breda prachtig ingericht. Advies gegeven over materiaal en zelfs mee geholpen om het optijd klaar te krijgen! Persoonlijke benadering en snapt goed wat ik wilde met de opdracht. Dankjewel Maaike!

Billy Zomerdijk - Eigenaar Oostkust

bottom of page