top of page

Horeca inrichting voor Winterhaven

Waar je voorheen alleen in de zomer terecht kon aan de Haven van Breda, is daar dit jaar voor het eerst verandering in gekomen. Het plein van Café de Huiskamer tot de Vishal is namelijk totaal omgetoverd tot een nieuwe hotspot genaamd: Winterhaven. Winterhaven is een horeca concept dat voortkomt uit samenwerking tussen de Biertuin en Café de Huiskamer. Met Winterhaven is een plek gecreëerd waar mensen de komende maanden lekker warm kunnen zitten en waar het als ‘thuiskomen’ voelt.
 

Om dat gevoel van thuiskomen te realiseren hebben ze interieur ontwerpster Maaike Graafland  ingeschakeld. Maaike is een interieurontwerpster met een grote voorliefde voor vintage. Bij Winterhaven probeert ze, door meerdere huiskamers te creëren, een echt gevoel van thuiskomen neergezet te hebben. Zoals ze zelf zo mooi zegt: 'niks is toch lekkerder dan ‘s winters thuis komen, lekker bij het haardvuur spelletjes spelen en warme chocolademelk met rum drinken.' 

Bron: Welkom in Breda

De Interieurbar heeft in het jaar 2021 De Winterhaven ontworpen in opdracht van café de Huiskamer. Maaike heeft daarnaast de uitvoering van het interieurplan begeleid tijdens de opbouw van het winterterras. In 2021 was de Winterhaven een enorm succes en bekend & geliefd onder het Bredase publiek. In 2022 kwam De Winterhaven weer terug in de Bredase binnenstad. De Interieurbar heeft ook voor deze editie een verbeterd ontwerp gemaakt. 

bottom of page